Vrolijk het voorjaar in met PLUS van Dijk

Foto: pixabay

Klanten van PLUS van Dijk kunnen vanaf maandag 28 maart sparen voor gratis lentebloeiers. Klanten die hun tuin of balkon willen opfleuren, zijn aan het goede adres bij hun PLUS supermarkt.

Ondernemer Joop van Dijk; “Afgelopen jaar was de lentebloeiers actie erg populair onder onze klanten. De actie had een goede bekendheid en kreeg een goede beoordeling.”

Facebook_header_851px315 (1)

Reden genoeg om dit jaar wederom de lentebloeiers in te zetten! Speciaal voor PLUS is er iets unieks ontwikkeld, de 24 pack ‘Minituin’, dit is een pack met 24 plantjes die gemixt in de pack gepland en gekweekt zijn, dit om de PLUS klanten van het vrolijkste en kleurrijkste perkgoed te voorzien.

Actie

De actie start maandag 28 maart en loopt tot en met zaterdag 30 april. Bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangt men één gratis spaarzegel. Met 30 zegels is de spaarkaart vol en kan deze bij de kassa ingeruild worden voor een tegoedbon. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei ontvangt de klant tegen inlevering van de tegoedbon gratis een doos met 24 gemengde lentebloeiers. Dit jaar bestaan de lentebloeiers uit vlijtige liesjes, petunia’s en verbena’s.

Reacties

Cookieinstellingen