Vroegboekkorting kraamhuur Voorjaarsmarkt

Foto: park rusthoff

Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff weer een Voorjaarsmarkt in Park Rusthoff in Sassenheim. Dit gezellige evenement, waar onder andere tuinplanten, zomerbloeiers en tuin- en huisdecoratie wordt aangeboden, trekt al jarenlang bezoekers uit de hele regio op de zaterdag voor Moederdag.

In 2016 wordt de Voorjaarsmarkt gehouden op zaterdag 7 mei van 10 tot 16 uur. Schrijf u in vóór 1 april en maakt gebruik van de vroegboekkorting van € 10,- per kraam. Na deze datum is de kraamhuur € 50,- incl. BTW per kraam. De inschrijving sluit op zaterdag 23 april 2016. De kramen zijn 4 meter lang (zonder achterdoek).

Daarnaast biedt de Evenementencommissie de mogelijkheid om het bedrijfslogo gratis te plaatsen op de website van Park Rusthoff. Voor € 5,- extra kan een link worden verzorgd naar de eigen website.

Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meer kramen, dan kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.parkrusthoff.nl – Evenementen – Voorjaarsmarkt 2016.
Voor meer inlichtingen kunt u mailen naar [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen