ISD zet in op zorgcontinuïteit klanten TSN

Foto: TSN

Zorgaanbieder TSN is 16 maart 2016 failliet verklaard. De medewerkers blijven tot eind april 2016 de hulp bij het huishouden uitvoeren. De ISD Bollenstreek verwacht binnen twee weken duidelijkheid te geven over de zorgaanbieders die klanten van TSN vanaf eind april kunnen overnemen.

De ISD voert voor alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen de hulp bij het huishouden uit. Voor de uitvoering van de hulp bij het huishouden heeft de ISD met 8 zorgaanbieders een contract afgesloten, waaronder TSN.

Het dagelijks bestuur van de ISD vindt de zorgcontinuïteit voor mensen ontvangen belangrijk en verwacht op korte termijn bekend te kunnen maken welke zorgaanbieders de klanten willen overnemen.

Als de zorgaanbieders bekend zijn, stuurt de ISD klanten die nu via TSN hulp bij het huishouden hebben persoonlijk een brief met daarin informatie over de nieuwe zorgaanbieder. Als personeel mee over gaat naar de nieuwe zorgaanbieder, bestaat de kans dat een groot aantal klanten dezelfde hulp blijft houden.

Voor meer informatie en/of aanvullende vragen kunt u terecht bij de ISD Bollenstreek telefoon (0800) 95 67 000 (gratis) of via [email protected]).

Cookieinstellingen