Nominaties sportprijzen Teylingen 2015

Foto: PR Foreholte

Wethouder Bas Brekelmans reikt dinsdag 22 maart om 19.30 uur de jaarlijkse sportprijs uit aan de sportman, sportvrouw of sportploeg uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd in 2015.

Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in het clubgebouw van Tennispark Oosthout aan de Fuchsiastraat 1 in Voorhout. De sportprijsuitreiking is voor iedereen toegankelijk.

Genomineerden sportprijzen

Tot en met 8 februari konden inwoners kandidaten voor de sportprijzen voordragen. De jury heeft de onderstaande sporters genomineerd:

LJ Sport Talentenprijs

  • Loulou Janssen, zwemster ZV De Columbiaan
  • Stan van Bladeren, keeper A junioren FC Ajax
  • TOP D1, Korfbalvereniging TOP Sassenheim

Teylingen Sportprijs

  • Lisa Dol, paardensport discipline springen/Eventing
  • Allard Lindhout, scheidsrechter betaald voetbal
  • Dames 1 Handbalvereniging Foreholte
  • Heren 1 Rugbyclub The Bassets

Sportprijzen

Alweer een aantal jaar spreekt de gemeente Teylingen haar waardering uit voor de sportieve prestaties van haar inwoners. Hiervoor reikt de gemeente de jaarlijkse sportprijs uit aan de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de sportprijzen wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Sport Promotie Teylingen en sponsoren tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in het clubgebouw van Tennispark Oosthout in Voorhout. Het Sportcafé is een ontmoetingsplek voor mensen uit de sport, het bedrijfsleven, de politiek en de media.

 

Cookieinstellingen