Voorhoutse kunstenaars nodigen u uit voor Kunst(t)huis Voorhout

Foto: Lisa de Blok

Op zondagmiddag 13 maart vindt de tweede editie van Kunst(t)huis Voorhout plaats. Twintig enthousiaste gastvrije Voorhoutse kunstenaars nodigen u uit om op 15 verschillende unieke locaties en verborgen plekjes te genieten van mooie muziek, poëzie, zang, beeldende kunst, fotografie en nog veel meer.

Kunst(t)huis Voorhout wordt om 13.30 uur in Cheers geopend door wethouder Van Kempen. Vervolgens stelt u, aan de hand van het programmaboekje, zelf uw eigen kunstroute samen. U wandelt zo van locatie naar locatie. U kunt ook dit jaar weer kiezen uit een groot aantal locaties en activiteiten: bewonder textiel, glaskunst, keramiek of schilderkunst, droom weg op de klanken van cello, viool of piano, luister naar poëzie, verhalen en zang, ga op de foto of ga helemaal los op feestmuziek!

Elk half uur bent u welkom op een andere locatie, zodat u telkens weer kunt genieten van het rijke culturele aanbod van Voorhout en haar inwoners. Wandel mee op en rond de Herenstraat en laat u verrassen. We sluiten om 17.00 uur af bij Cheers.

Kaarten voor Kunst(t)huis Voorhout zijn vanaf 1 maart in de voorverkoop verkrijgbaar bij PWA Computers en het Fietsenwarenhuis en op 13 maart vanaf 13.00 uur bij Cheers. Kosten voor deelname bedragen 5,- euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kinderen tot 6 jaar nemen gratis deel. De opbrengsten van het evenement komen ten goede aan kunst en cultuur in Voorhout.

Kunst(t)huis Voorhout is een initiatief van Rotary Club Voorhout (Facebook: Rotary Club Voorhout). Vorig jaar trok de eerste editie van het evenement een paar honderd bezoekers.

Reacties

Cookieinstellingen