Repair Café Teylingen bezocht De Kinderburg

Tijdens de bijeenkomst van Repair Café Teylingen vandaag op basisschool De Kinderburg in Sassenheim waren deze keer de fietsen van de leerlingen uit Sassenheim aan de beurt voor het project ‘Veilig Fietsen’.

De fietsen van de leerlingen zijn gratis voorzien van de nodige onderdelen, die dankzij het geld van de kindergemeenteraad werden aangeschaft. Zo kunnen zij voorlopig weer veilig de weg op en hebben ze de nodige kennis meegekregen om hun fiets voortaan zelf te controleren en eventueel te repareren.

Naast de fietsen zijn er natuurlijk ook weer een hoop andere zaken gerepareerd. Onder andere een naaimachine, midi controller, een stroboscoop en zonnebril kunnen er voorlopig weer tegenaan en zijn met succes gerepareerd door de club handige vrijwilligers.

RCT februari  - 7

De volgende bijeenkomst van het Repair Café Teylingen wordt gehouden in Warmond op zaterdag 19 maart. Tijdens deze bijeenkomst worden voor het project ‘Veilig Fietsen’ de fietsen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit Warmond weer veilig gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website en blijf op de hoogte door de Facebookpagina te liken. De foto’s van de bijeenkomst in De Kinderburg zijn te bekijken door op het woord ‘Fotoserie’ te klikken bovenaan dit artikel.

Cookieinstellingen