Doe mee met het Bloemencorso

Foto: PR Bloemencorso

Nu de werving van de praalwagens succesvol is afgesloten, wordt de focus gelegd op het werven van corsodeelnemers met een luxe of promotiewagen.

Deelname aan het corso is een feest, zeker met zo’s spraakmakend corsothema als Flowers & Fashion. Jaarlijks trekt het Bloemencorso een miljoenenpubliek, wat voor bedrijven en instellingen een buitenkans is om nationale en internationale naamsbekendheid te verwerven. Dus grijp uw kans! Aanmelden kan tot 31 maart.

“Welk bedrijf of instelling streeft er niet naar zich voor een relatief klein bedrag zo breed te presenteren” zegt corsovoorzitter Leo van der Zon. “Het verwerven van meer naamsbekendheid is voor velen prioriteit nummer één, zeker nu de economie weer aantrekt. Wat is er dan niet mooier om mee te kunnen liften met een evenement van nationale en internationale faam zoals het Bloemencorso van de Bollenstreek.”

Om die reden is deelname aan het corso met een luxe of promotiewagen volgens Van der Zon een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren.Alleen het publiek dat naar het corso-evenement komt kijken is al van ongekende grootte en komt letterlijk overal vandaan. Iedere doelgroep zit er wel bij.

En dan nog maar niet te spreken van de vele duizenden digitale foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt om aan de thuisblijvers te vertonen via de sociale media waaronder Facebook, Whats App en Instagram. Dit werkt als een olievlek.

Bovendien is het Bloemencorso van de Bollenstreek één van de eerste grote voorjaarsevenementen, waardoor het ook altijd een maximum aan aandacht krijgt in de media.
Zowel voor deelname aan het Bloemencorso van de Bollenstreek met een praalwagen, luxe wagen of promotiewagen heeft het Corsobestuur een interessant pakket aan promotie- en deelnamemogelijkheden samengesteld.

Op www.bloemencorso.info treft u onder deelnemen de verschillende pakketten aan die variëren van totaalpakketten met bloemversieringen en verlichting tot het zelf optuigen van uw wagen.

Wilt u hierover meer informatie? Stuur dan een email met uw contactgegevens naar [email protected] Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. De Corsoweek is van 20 tot 23 april 2016.

Reacties

Cookieinstellingen