Workshop bestuurlijke vaardigheden

Foto: pixabay

Welzijn Teylingen organiseert op dinsdag 8 maart 2016 voor vrijwilligers de Workshop bestuurlijke vaardigheden. De workshop vindt plaats in Sassenheim, van 19.30 tot 22.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden; het is wel nodig om vooraf aan te melden.

Deze workshop geeft inzicht in bevoegdheden en verantwoordelijkheden van een bestuur van een vrijwilligersorganisatie (stichting of vereniging). Ook komt bestuursaansprakelijkheid aan de orde, en wat hoor je als bestuurslid niet te doen. In de workshop wordt gekeken naar de praktijk, naar dilemma’s en oplossingen.

De workshop is bedoeld voor huidige bestuurders. En ook voor mensen die belangstelling hebben voor een bestuursfunctie of die willen weten wat een bestuursfunctie inhoudt en wat een bestuur bijdraagt aan een organisatie.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig en dat kan via de mail ([email protected]). Vermeld bij aanmelding uw naam, emailadres en de naam van de organisatie waaraan u bent verbonden. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van de workshop.

Meer informatie is te verkrijgen bij Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet van Welzijn Teylingen: 0252 – 231805 (dinsdag en woensdag).

Cookieinstellingen