Op verhaal komen: Rouw- en Verliescafé Over-Leven

Foto: pixabay

Op zondag 21 februari is er weer een bijeenkomst van het Café Over-Leven in de bibliotheek in Sassenheim. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis. Net als in december staat de bijeenkomst niet in het teken van een vooraf bepaald thema, maar is er volop ruimte voor het delen van verhalen.

Ieder mens heeft een verhaal. Het wil verteld en gehoord worden. Verhalen over verlies, over rouw, over gemis en verlangen. Het is bijzonder om te ervaren hoeveel (h)erkenning dat bij de andere bezoekers oproept.

De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die hierin steun wil vinden in een vertrouwde en ontspannen omgeving. De bijeenkomsten vinden elke 3e zondag van de maand plaats. Om de maand wordt een speciaal thema behandeld en worden ervaringen uitgewisseld. In de andere maand is er meer ruimte om elkaars verhalen te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laura Methorst, lid van de werkgroep en welzijnsadviseur bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.

Reacties

Cookieinstellingen