Nieuw entree Park Overbosch

De leerlingen van de KTS hebben flink hun best gedaan, en het resultaat mag er zijn. Vandaag is de door hen vervaardigde entree van Park Overbosch onthuld.

De nieuwe entree is rolstoelvriendelijk en geeft het park een extra mooie uitstraling. Het houtwerk is van duurzaam bamboe gemaakt, met daarin geschreven de letters ‘Overbosch’. Zelfs de pilaren zijn door de leerlingen zelf gemetseld.

De tekening voor de nieuwe toegang is gemaakt door Piet van der Hulst. Hij was bestuurslid van de stichting Vrienden van het Overbosch en tevens docent op de KTS. Het ontwerp voor deze toegang was zijn allerlaatste tekening voordat hij totaal onverwacht kwam te overlijden.

Na de onthulling ging het hele gezelschap, samen met de bouwers naar de KTS om daar nog een drankje te doen.

Bekijk alle foto’s door op het woord ‘Fotoserie’ te klikken.

Reacties