Eerste repetitie ‘Man van La Mancha’

Foto: stichting MuBo

Afgelopen donderdag kwam de Bollenstreekse cast van de musicalproductie ‘Man van La Mancha’ voor de allereerste repetitie bij elkaar. Natuurlijk werd daarbij de traditionele taart aangesneden. Over zo’n 8 maanden brengt MuBo (Stichting voor Muziektheater in de Duin- en Bollenstreek) deze kleine musical op verschillende locaties in de Duin- en Bollenstreek.

Man van La Mancha

Man van La Mancha is een van oorsprong Amerikaanse musical uit 1965. Het is het gepassioneerde en aangrijpende verhaal van de nobele ridder Don Quichot van La Mancha die leeft in een chaotische wereld vol waanzin waaruit alle hoffelijkheid lijkt te zijn verdwenen. Hij start een heilige zoektocht naar verlossing en mededogen, niet voor zichzelf maar voor anderen. Met onder andere het bekende ‘The Impossible Dream’.

151288a6-6376-4ea3-84c0-0158fa48a352

Jesus Christ Superstar

Extra bijzonder is dat MuBo op dit moment ook alweer een aantal maanden druk is met het repeteren van een grote voorstelling, ‘Jesus Christ Superstar’, met een cast van maar liefst 55 enthousiaste acteurs en actrices uit de regio. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze bijzondere voorstelling die rond de paasdagen te zien is in de Muze in Noordwijk, op zaterdag 26 maart, zondag 27 maart (eerste paasdag) en maandag 28 maart (tweede paasdag). Een leuk alternatief voor het rondslenteren op de woonboulevard.

Zelf een keer meedoen?

Zelf een keer meedoen aan een musicalproductie van MuBo? Dat kan! Nieuwe producties die op stapel staan zijn

  • de musical ‘A Christmas Carol’, als dinershow rond de kerst van 2016,
  • ‘Sunset Boulevard’ van Andrew Lloyd Webber in het voorjaar van 2017 en
  • ‘Chess’ van de mannen van ABBA in het najaar van 2017 (daarin o.a. de hits “I know him so well” en “One night in Bangkok”).

Genoeg te beleven dus op musicalgebied in 2016 en 2017 in de regio! Voor meer informatie en kaarten voor ‘Jesus Christ Superstar’ gaat u naar de website van Stichting Mubo: www.stichtingmubo.nl.

Cookieinstellingen