Kerstmarkt in Sassenheim

Foto: pixabay

Op zondag 20 december wordt tijdens de koopzondag een kerstmarkt georganiseerd door de Teylingen Ondernemers vereniging (TOV) Sassenheim. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn de meeste winkels geopend.

Een gedeelte van de Hoofdstraat wordt extra gevuld met kramen om alvast in de kerstsfeer te komen. Ook is er verspreid over het centrum glühwein en warme chocolademelk verkrijgbaar. Hiervoor zijn een paar gezellige hoekjes ingericht. Uiteraard ontbreekt de Kerstman niet. Hij rijdt met zijn arrenslee door het dorp. Overigens is hij ook zaterdag de 19de aanwezig.

Tevens worden er deze middag gratis lampionnen uitgedeeld door Oranje Vereniging Sassenheim ter hoogte van Snackbar Parkzicht. Deze kunnen worden gebruikt voor de Kerst Lampionoptocht op dinsdagavond 22 december.

Kerstmuziek

Op het Voorhavenkwartier kan men genieten van een breed scala aan kerstmuziek. Tussen 13.30 en15.30 uur zal het Charles Dickens orkest met diverse leden van St. Jeanne d’Arc kerstliederen ten gehore brengen. Het koor treedt 20 minuten op en verplaatst zich vervolgens naar een andere locatie op het Voorhavenkwartier en in de Kerklaan. Later die dag geven zij ook nog een voorstelling op de Hoofdstraat.

Feestverlichting

Kortom, winkelen in Sassenheim is de moeite waard. De straten zijn versierd met prachtige feestverlichting. Eind oktober is de feestverlichting weer opgehangen. Nieuw dit jaar is dat de verlichting vroeger aan gaat, waardoor het voor iedereen nog prettiger winkelen en werken is tijdens de donkere dagen voor Kerst.

Cookieinstellingen