Kerstbomen en koffie in SassemBourg

Foto: Jacqueline de Groot - van Dijk Doortastend marketing & communicatie

Le Petit Capri en Grand café Graaf Jan hebben de handen ineen geslagen. Beide bedrijven zijn gevestigd in woonservicecentrum SassemBourg in Sassenheim.

Vanaf 6 december biedt Le Petit Capri prachtige Nordmann kerstbomen in diverse maten aan op het plein van SassemBourg. Alle inwoners van Sassenheim en omgeving kunnen hier zes dagen lang terecht.

Het is bijna kerst en daar horen cadeautjes bij. Daarom ontvangt iedereen bij aankoop van een kerstboom, als blijk van waardering, een lekker kopje koffie cadeau bij Grand café Graaf Jan. Door deze actie wordt goed duidelijk dat het complex een mooi voorbeeld is, waar veel onderlinge en complementaire samenwerkingsverbanden zijn.

Le Petit Capri is een Giftshop waar u terecht kunt voor al uw bloemwerk, planten, tijdschriften, wenskaarten, cadeauartikelen, oud Hollandse lekkernijen en kaarsen. Ook verzorgen wij al uw bloemwerk in heel binnen- en buitenland via ons dealerschap bij FLEUROP.” (Esther en Pieter van Waardenburg)

Grand Café Graaf Jan is het trefpunt voor iedereen. De gasten kunnen via SassemBourg het grand café bezoeken, maar ook via de aparte ingang aan de buitenzijde.

Lekker genieten tegen betaalbare prijzen, daar houden wij van. Of u nu komt voor een kopje koffie met of zonder lekkernij, een heerlijke lunch, borrel of een diner, u bent bij Graaf Jan aan het juiste adres.” (familie de Kooker)

Cookieinstellingen