Vrijwilligers werven via Social Media

Foto: pixabay

Welzijn Teylingen organiseert op 21 en 28 januari 2016 een cursus Vrijwilligers werven met Social Media. Tijdens de cursus gaan theorie en praktijk hand in hand.

De cursus is gericht op vrijwilligers die tenminste al enige basiskennis hebben van social media. De workshop wordt geleid door Jacqueline Rijkmans, communicatie- en media-adviseur en docent Communicatie, Media en Design aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

De cursus vindt plaats in Sassenheim. Het is de bedoeling diverse tools in handen te geven om vrijwilligers te vinden met behulp van social media. Aan bod komt onder andere het volgende:

  • Tips en tricks om vrijwilligers te werven op Social media.
  • Wat is de rol van Social media in ons huidige maatschappij en waarom zijn Social media blijvertjes?
  • Hoe kan je mensen via Social media nieuwsgierig maken en aan je binden?
  • Wat zijn does & dont’s als je communiceert op Social media?

Het is handig om al enige basiskennis van Social media te hebben, zoals het aanmaken van een eigen account en een beetje kennis van de mogelijkheden van een Social medium. Men hoeft echter geen professional te zijn.

Bij deelname aan de cursus wordt een eigen bijdrage van € 100 p.p. gevraagd. De overige kosten neemt Welzijn Teylingen voor zijn rekening. Aanmelden kan via [email protected] en moet vóór 5 januari zijn ontvangen. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Bij minder dan 12 deelnemers zal de workshop niet doorgaan. Vermeld bij aanmelden naam, de naam van de cursus en bij voorkeur ook de organisatie waarvoor men vrijwilliger is.

Cookieinstellingen