Ongeval ’s Gravendamseweg

Foto: Lisa de Blok

Op de ’s Gravendamseweg botste woensdagochtend een auto achterop het stilstaande verkeer, dat stond de wachten voor de spoorwegovergang.

Een vrouw reed verzonken in gedachten met haar auto en had niet tijdig gezien dat het verkeer voor haar al was gestopt voor een passerende trein. Met een grote klap botste zij achterop de wagen die voor haar reed. De bestuurster van dat voertuig schrok en dacht even dat er een bom af ging, maar had al snel door dat het om een botsing ging.

ongeval 's Gravendamseweg - 4Ook de vrachtwagenchauffeur die voor hun reed, had de klap gehoord en was direct te hulp geschoten in de veronderstelling dat zijn voertuig ook betrokken was bij het ongeval. Dit bleek niet het geval, maar de dames waren wel erg blij met zijn hulp.

ongeval 's Gravendamseweg - 3Er raakte niemand gewond, maar de auto’s liepen allebei flinke schade op. Het verkeer werd enige tijd automatisch geregeld door de spoorbomen. Telkens als die gesloten waren, kon het verkeer dat stond te wachten aan de kant van het ongeval weer een stukje doorstromen. Een berger heeft de dames na enige tijd van de weg gehaald.

Cookieinstellingen