Goochelen tijdens Sint Koopzondag

Foto: pixabay

Het winkelcentrum van Sassenheim staat de komende week in het teken van Sinterklaas. Zo is op zaterdag 28 november de Pietenband aanwezig tussen 13.00 en 15.00 uur. Zij spelen alle bekende Sinterklaasliedjes, die iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Op zondag 29 november is het Sint koopzondag in het winkelcentrum van Sassenheim. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn de winkels geopend. Veel winkels hebben speciale Sinterklaasaanbiedingen. Speciaal voor de kinderen zijn er twee goochel Pieten uitgenodigd. Zij laten verrassende goocheltrucs zien aan het winkelend publiek en leren de kinderen de echte Pietendans. Tevens treden de leerlingen van dansgroep Just Dance op voor Sinterklaas, want hij ontbreekt uiteraard niet deze middag.

Daarnaast zijn er nog twee koopavonden op donderdag 3 en vrijdag 4 december zijn de winkels in Sassenheim van 19.00 tot 21.00 uur geopend.

De meeste etalages zijn feestelijk versierd, in de winkels vind je voldoende leuke cadeaus en lekkernijen en de straten zijn versierd met prachtige feestverlichting. Eind oktober is de feestverlichting weer opgehangen. Nieuw dit jaar is dat de feestverlichting vroeger aan gaat, waardoor het voor iedereen nog prettiger winkelen en werken is tijdens de donkere dagen voor Sinterklaas en Kerst.

Cookieinstellingen