Afsluiting deel Oosthoutlaan

Foto: pixabay

Op zaterdag 28 november van 05.00 uur tot 22.00 uur is een deel van de Oosthoutlaan volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het betreft het deel tussen de Rijksstraatweg in Sassenheim (rotonde bij benzinestation) en de Teylingerdreef in Voorhout (rotonde bij sportschool). Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de fietspaden langs de Oosthoutlaan, maar ondervinden wel enige hinder van de werkzaamheden bij de kruising.

Omleiding

Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Herenstraat en de Leidsevaart (N444) in Voorhout of via de Jacoba van Beierenweg (N450) / Teylingerlaan (N443). Ook de busdiensten worden omgeleid. Dit staat aangegeven bij de haltes. Voor de hulpdiensten is een calamiteitenroute beschikbaar.

Het verkeer met bestemming Bedrijventerrein-zuid kan gebruik maken van de toegang aan de Rijksstraatweg (nabij het distributiecentrum Digros). Het éénrichting verkeer wordt daar tijdelijk opgeheven.

De afsluiting is noodzakelijk voor het aanbrengen van de laatste laag asfalt op de kruising Oosthoutlaan-Edisonstraat-Einsteinpark.

Cookieinstellingen