Kandidaat Internationale jeugduitwisseling ?

Foto: pixabay

Ben je 16 tot en met 19 jaar en wil je drie weken in het buitenland de cultuur en mensen leren kennen?

Wil jij te gast zijn bij een gezin met een leeftijdgenoot, die drie weken in jouw familie wordt ontvangen? Dan nodigt Rotaryclub Sassenheim je uit je op te geven! Door een verblijf in een gastgezin leer je het land van binnen en buiten kennen. Beleef een avontuur door het onbekende op een veilige manier mee te maken.

De ervaringen van eerdere uitwisselingen laten zien hoe waardevol dit kan zijn voor je eigen ontwikkeling. Je hoeft geen relatie met de Rotaryclub te hebben, iedereen is welkom. De leden van de Rotaryclub in het ontvangende land en Rotary Club Sassenheim hier in Nederland zullen de veilige opvang begeleiden.

De deelnemende gezinnen hebben in de zomervakantie gedurende 3 weken een extra zus of broer erbij. Bij een uitwisseling met het zuidelijke halfrond zal de uitwisseling over zomer- en wintervakantie verspreid worden.

De kosten voor de reis en zakgeld zijn voor je eigen rekening. De ontvangst in het gastgezin is voor rekening van het gastgezin. Na aanmelding (uiterlijk 10 januari) wordt nadere informatie verstrekt zoals:

  • naar welke landen kun je;
  • hoe worden de twee families aan elkaar gekoppeld;
  • en uiteraard wat wordt van de deelnemer verwacht, zij of hij is immers een ambassadeur voor Nederland.

Aanmelding en informatie bij Cor Wagemakers [email protected] voor 10 januari 2016.

Cookieinstellingen