Mantelzorghuiskamer in SassemBourg

Foto: Welzijn Teylingen

Vanaf donderdag 19 november organiseert Welzijn Teylingen ook in Sassenheim elke maand een mantelzorghuiskamer. De mantelzorghuiskamer vindt plaats in de Buurtkamer in SassemBourg, van 13.30 tot 15.30 uur.

Elke derde donderdag van de maand zijn mantelzorgers welkom om binnen te lopen. Degene voor wie de mantelzorger zorg draagt, is welkom mee te komen. Er worden geen activiteiten speciaal voor de zorgvrager die meekomt georganiseerd.

Gezellige plek

De mantelzorghuiskamer is een gezellige plek waar ontspanning en uitwisselen van ervaringen en informatie centraal staan. Gewoon een praatje maken voor de gezelligheid is ook moglijk. Wie geen zin heeft om te praten heeft de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie of thee bijvoorbeeld een boek te lezen of een gezelschapsspel te spelen.

Mantelzorgadviseur

Ook kan men (persoonlijke) vragen stellen aan mantelzorgadviseur Leny Noteboom, die gedurende de middag in de buurt is. Bezoekers bepalen zelf of ze lang blijven of alleen maar even binnenlopen.

Mantelzorghuiskamers

Welzijn Teylingen heeft vanaf november twee locaties voor de mantelzorghuiskamer. De mantelzorghuiskamer in SassemBourg vindt elke 3e donderdagmiddag van de maand plaats. De mantelzorghuiskamer in Voorhout wordt in Agneshove 89 gehouden, op elke 1e dinsdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.

Cookieinstellingen