Poëzieweek verlengt bij Wagner

Foto: Lisa de Blok

Zaterdag 7 februari zal plezierdichter en schrijver Lars van der Werf alsnog boekhandel Wagner in Sassenheim bezoeken. Het geplande bezoek van vorige week werd op het laatste moment gecanceld, waarop de boekhandel besloot de poëzieweek gewoon een paar dagen te verlengen en de dichter alsnog te laten komen.

Lars van der Werf zal die dag achter zijn ouderwetse typemachine plaatsnemen om speciaal voor u een persoonlijk gedichtje te schrijven. U maakt een praatje en aan de hand daarvan zal Lars zijn poëtische kunsten laten horen en een gedichtje voor u typen, dat u mee naar huis kan nemen. Tussen 14.00 en 16.00 uur bent u welkom in boekhandel Wagner aan de Hoofdstraat 181. De toegang is gratis en thee en koffie staan voor u klaar.

Om in de stemming van de poëzieweek te blijven, kunt u hier alvast genieten van gedichten van Marga Thomassen. Zij schreef onder andere de gedichtenbundel ‘Uitgaand Tij’, met door haar zelf geschilderde illustraties. Daar onder ook nog een van haar allernieuwste, nog niet verschenen gedichten.

gedicht uit Uitgaand tij

 

utrecht eindstation Marga Thomassen

 

 

Cookieinstellingen