Uw verborgen verleden?

Foto: Pixabay

Het TV programma ‘Verborgen Verleden’ heeft getoond dat er interessante verhalen verborgen kunnen liggen in het verleden van onze families.

Door in uw familiegeschiedenis te duiken, kan duidelijk worden uit welke streek uw voorgeslacht komt, naar wie u oorspronkelijk vernoemd bent of welke beroepen uw voorvaderen uitgeoefend hebben. De Bibliotheek Bollenstreek wil u helpen om een start te maken met uw eigen stamboom.

Omdat vanwege privacy de persoonsinformatie van de laatste 100 jaar beperkt beschikbaar is, vragen we u de gegevens van uw ouders en respectievelijke grootouders mee te nemen en voor zover bekend hun geboorte- (en overlijdens)datum en plaats. Schrijft u alstublieft deze gegevens op papier, samen met uw eigen naam en adres.

In de bibliotheek in Voorhout zijn ervaringsdeskundigen drie middagen aanwezig om u op weg te helpen met uw familiestamboom op de volgende dagen. Op de website kunt u de door u gewenste tijd invullen.

  • Donderdag 5 november van 15:30-17:30 uur
  • Donderdag 19 november van 15:30-17:30 uur of
  • Donderdag 3 december van 15:30-17:30 uur

Waar: Bibliotheek Voorhout, Herenstraat 48. Kosten: € 5,- voor twee hulpsessies. Kijk voot meer informatie op de website www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Cookieinstellingen