Meerdere inbraken afgelopen weekend

Foto: Pixabay

Het was flink raak afgelopen weekend, wat betreft het aantal inbraken in de regio. Er zijn weer inbrekers actief, wees dus extra alert en draai ramen en deuren op slot.

Voorhout

In Voorhout werd op zaterdag 3 oktober aan de Pieter de Hooghstraat ingebroken, dit moet ergens tussen 16.15 en 21.20 uur zijn zijn gebeurd. Tussen 17.00 en 22.00 uur werd er ingebroken in een woning aan het Kievitspark. De inbrekers stalen daar een zwarte Mini Cooper. Het kenteken van de auto is 60-JDH-8. Mocht u deze auto zien rijden of meer informatie hebben, neem dan contact op met de politie (0900 8844).

30 minuten geleden ingebroken bij de tennisvereniging Parklaan #Sassenheim ! Wie heeft wat gezien? #wijkagentenTeylingen

A photo posted by Wijkagent Voorhout Rob (@wag_vht_rob) on

Sassenheim

In Sassenheim werd op dezelfde dag ook ingebroken bij de tennisvereniging aan de Parklaan. Dit vond plaats in de avond tussen 22.17 en 23.30 uur. Hetzelfde weekend lag ook een woning in de straat Mecklenburg op het roverspad en ook hier was het raak.

Noordwijk

De inbrekers hadden blijkbaar de smaak goed te pakken en wisten in Noordwijk ook nog eens toe te slaan. Er werd die zaterdag ingebroken in een woning aan de Schoolstraat. Ook een huis aan de Sint Jeroensweg in Noordwijk viel ten prooi, ergens tussen 16.30 en 21.20 uur.

Uit Katwijk komen dezelfde berichten en ook in Lisse en Hillegom waren inbrekers actief. Bij de Piet Gijzenbrug werd een mountainbike gestolen in hetzelfde weekend. Naar alle waarschijnlijkheid zijn er nog meer dingen verdwenen. Het is duidelijk dat er dus weer inbrekers actief zijn in de regio en dat we met zijn allen een oogje in het zeil moeten houden.

Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan 0900 8844. Ziet u iets verdachtst? Bel dan direct 112!

Cookieinstellingen