Halloween Park Party in Park Rusthoff

Foto: Park Rusthoff

Op zaterdag 31 oktober is het weer zover. Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden, organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. Het thema van dit jaar is ‘spookhuis’.

De organisatoren zijn al druk bezig om samen met Scouting Scojesa een echt spookhuis te maken in Park Rusthoff. Alle bezoekers van de Halloween Park Party mogen verkleed komen, kinderen maar ook ouders. Kom bijvoorbeeld als een griezelige heks, een lief spookje of schuilt er toch een monster in jou? Iedereen is welkom.

Halloween in Park RusthoffGriezeltocht

Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland, waar alle kleine griezels spelletjes kunnen doen. Als de jongste kinderen op het eiland zijn, is het tijd voor de stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom zelf mee griezelen, dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

Kaartjes

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf vandaag te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.

Vrijwilligers gezocht

Om het feest te laten slagen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die tussen 10.00 en 16.00 uur willen helpen om het park griezelig aan te kleden. Ook zoeken we nog vrijwilligers om tijdens de Halloween Park Party te figureren als spook, heks of monster. Ook mensen die liever als begeleider of bewaker willen helpen zijn nodig. Na afloop van het feest is er nog hulp nodig om alles weer af te breken. Je kunt je aanmelden bij Paula Vreeburg: [email protected] of tel. 06-27492436.

Via de website blijf je op de hoogte van de laatste informatie.

 

Cookieinstellingen