Kermiskoorts winkelcentrum Jacoba van Beierenhof

Foto: Jacqueline de Groot - van Dijk, Doortastend marketing & communicatie

Afgelopen vrijdag 11 september was de feestelijke prijsuitreiking van de kermisactie, die was georganiseerd door winkelcentrum Jacoba van Beierenhof in Voorhout. Van 5 t/m 9 september konden klanten via Facebook hun favoriete kermisattractie doorgeven. De vier leukste inzendingen zijn beloond.

De prijswinnaars ontvingen van Julietta de Best van Primera en Kim Veenis van Romijn Kappers ieder 25 losse euro’s. Daarnaast kregen ze ook nog eens een kortingsbon van Kapper Romijn en lekkernijen van de AH, Primera en Tijsterman Bakkers aangeboden. Alle vier de winnaars, en kinderen in het bijzonder, waren erg blij met het kermisgeld. Het geld werd door de meesten dan ook gelijk dezelfde dag verzilverd op de kermis.

“Elk jaar staat de kermis aan de overkant van ons winkelcentrum. Dit jaar hebben wij hierop ingespeeld door een toepasselijke prijsvraag en vier kermisacties aan te bieden. De kermiskoorts die Voorhout vorige week in zijn greep hield, was ook bij ons toegeslagen kun je wel zeggen. Bij de klanten vielen de acties ook in de smaak. Een soort gelijke actie is voor volgend jaar dan ook zeker voor herhaling vatbaar”, aldus Julietta de Best.

Cookieinstellingen