Zoektocht na inbraak Warmond

Foto: 112HM.nl / Devin Waasdorp

Vrijdagnacht werd er ingebroken in een huis aan de Sweilandstraat in Warmond. De politie kreeg rond middernacht een melding dat vier jongens uit het huis waren gevlucht. Bij de woning bleek dat er een raam was opengebroken.

De politie kwam direct in actie met meerdere eenheden. Er werd gepost bij alle wegen in en uit Warmond en systematisch kamden ze het hele dorp uit. Op zoek naar vier jongens, waarvan enkel bekend was dat één een blauwe jas en een per droeg en een andere een jas met bontkraag aan had.

Niet veel later werd de eerste dader gevonden en opgepakt. In een steegje verderop kon de politie daarna ook een tweede dader insluiten. Na wat onderzoek en verhoor was bekend geworden dat de inbrekers vermoedelijk in een grijze Citroën reden. Hier werd vervolgens ook naar gezocht en deze werd gevonden in de Van Leydenstraat.

Met de geursporen uit de auto mocht de politiespeurhond aan de slag om het spoor te volgen van de twee overgebleven daders. Deze zijn uiteindelijk niet meer gevonden. De grijze Citroën is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Kijk voor de hele fotoserie van Devin Waasdorp op 112HM.

 

Cookieinstellingen