Symfonieorkest Bloembollenstreek zoekt hoboïsten

Foto: Pixabay

De vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek zoekt per direct twee nieuwe vaste hoboïsten om te komen spelen bij het volwassenenorkest ‘Symfonie Orkest Bloembollenstreek (SOB)’.

Het SOB repeteert op maandag van 19:30 tot 22:00 in Floralis, het nieuwe onderkomen in Lisse. De eerste repetitie van het seizoen zal op 31 augustus zijn. Het eerstvolgende Concert vindt plaats op 28 november. Op het programma staan het vioolconcert van Brahms (met Merel Vercammen als soliste) en Symfonie No. 6 (Pastorale) van Beethoven. Volgend voorjaar staat het programma in het teken van een uitwisseling met een koor uit Rome.

Procedure

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen selecteren ze maximaal acht kandidaten om op een halve repetitie een keer mee te spelen. Daaruit worden twee tot vier kandidaten geselecteerd om drie keer mee te repeteren. Dan volgt overleg met de orkestleden en met de overgebleven kandidaat/kandidaten. Uiterlijk 1 november wordt de knoop door gehakt.

Voor meer informatie over het orkest zie de website Symfonie Orkest Bloembollenstreek. Voor informatie over aanmelding kunt u zich wenden tot één van de coördinatoren van het orkest via [email protected]

Cookieinstellingen