Dag van de Ouderen komt eraan

Foto: Lisa de Blok

Jaarlijks organiseren de drie KBO-afdelingen van Teylingen samen met Welzijn Teylingen de ‘Dag van de Ouderen’, waarbij alle senioren die wonen in de gemeente Teylingen welkom zijn. Dit jaar wordt deze dag gehouden op woensdag 7 oktober in hotel Van der Valk in Sassenheim.

Muzikale bingo

Het programma belooft een dag met veel amusement. Presentator Kees Bos verzorgt tijdens het ochtendprogramma een muzikale bingo. De muzikale Bingo gaat niet zozeer om het spel, maar vooral om de muziek. De ervaring leert dat mensen al gauw uit volle borst meezingen.

Theater

Tijdens het middagprogramma brengt Marleen van Leeuwen uit Voorhout een theaterstuk met als uitgangspunt de tien Voorhoutse straten die vernoemd zijn naar onze grote Hollandse schilders. Het is een enthousiaste vertelling met veel muziek, zang, dans en theater. Op speelse wijze wordt een reis door de kunstgeschiedenis van Nederland gemaakt.

Het programma begint om 11:00 uur en is afgelopen rond 16:00 uur. Tussen de optredens door zal in de middagpauze een uitgebreide lunch worden geserveerd. De kosten voor deze dag bedragen €10,-, dat is inclusief koffie, consumpties, lunch en vervoer. Voor vervoer van en naar Hotel Van der Valk zijn bussen geregeld. Opstapplaatsen bevinden zich verspreid door Voorhout, Warmond en Sassenheim.

Wilt u deze dag bijwonen of meer informatie? Neem dan contact op met:

  • Dhr. Hans Boere, Julianalaan 27 in Voorhout, tel.: (0252) 0252-213715 voor inwoners van Voorhout;
  • Mw. Netty Havenaar, Kagerdreef 186 in Sassenheim, tel.: (0252) 224126, voor inwoners van Sassenheim;
  • Mw. Tiny Wolvers, Herenweg 13 in Warmond, tel.: (071) 3010892, voor inwoners van Warmond.
Cookieinstellingen