Actie Koudenhoorn schoon

Foto: Gemeente Teylingen

Het eiland Koudenhoorn is een geliefde plek om te wandelen, picknicken, zwemmen, spelen of liggen op het strandje. Dit is nog fijner op een schoon Koudenhoorn. Vindt u het ook belangrijk dat Koudenhoorn schoon blijft? Doe dan zaterdag 15 augustus mee aan de actie ‘Koudenhoorn schoon, dat doen we samen’ en ga op de foto.

Foto-actie

Op zaterdag 15 augustus is er van 10.00 tot 16.00 uur een promotieteam op Koudenhoorn. Dit team geeft uitleg over de actie en maakt foto’s van bezoekers om de actie te promoten. Wij zetten deze foto’s op de Facebookpagina van de gemeente. Wilt u wel meehelpen met de actie, maar heeft u liever niet uw foto op Facebook, dan maken ze een polaroidfoto van u.

Afvaltasjes en extra afvalbakken

Veel recreanten zorgen ook voor een toename van afval. Als dit afval niet in afvalbakken wordt gegooid, ontstaat er zwerfafval. Dit maakt het eiland minder aantrekkelijk. Daarom organiseert de gemeente de actie ‘Koudenhoorn schoon, dat doen we samen’.

Met hulp van restaurant Het Paviljoen op Koudenhoorn, Albert Heijn Warmond en de VVV Warmond delen we papieren tasjes uit aan bezoekers van Koudenhoorn die ze aan het eind van de dag kunnen gebruiken als afvalzakje. Ook wordt er gezorgd voor voldoende afvalbakken.

Dit jaar worden de afvalbakken op zogenaamde afvaleilanden geplaatst, zo zijn de afvalbakken goed zichtbaar en dragen ze bij aan deze actie. Daarnaast worden er bij mooi weer meer mankracht ingezet voor het ophalen van afval op zaterdag en zondag.

Doet u mee?

Wij hopen dat u als gebruiker van Koudenhoorn helpt om Koudenhoorn schoon te houden en dat u 15 augustus wil laten zien dat u een schoon Koudenhoorn ook belangrijk vindt. Zo houden we samen Koudenhoorn schoon en kan iedereen van dit mooie eiland genieten! Doet u mee?

Cookieinstellingen