Repair Café Teylingen

Foto: Pixabay.com

Teylingen krijgt weer een Repair Café. Initiatiefnemer Stan van Gemert zal samen met een groep enthousiaste vrijwilligers Repair Café Teylingen nieuw leven inblazen.

De opening staat gepland op 19 september en daarna zal iedere derde zaterdag van de maand een bijeenkomst zijn. Mensen kunnen dan met kapotte apparaten, kleding, meubels en fietsen langskomen om deze samen met de reparateurs te maken. Ook worden er leuke workshops en zelfbouw projecten bedacht en kun je zelf leren solderen.

logo

Gezelligheid

Het draait in eerste instantie vooral om gezelligheid, het delen van kennis en hergebruik van apparaten. Daarnaast zullen ook afgedankte of kapotte apparaten worden gezocht om deze als project samen op te knappen. Als het eenmaal weer werkt, worden de apparaten weggegeven aan gezinnen die geen geld hebben of aan kringloopwinkels. Trajecten voor defecte apparaten worden op dit moment onderzocht.

Vrijwilligers

Het Repair Café Teylingen zal volledig op vrijwilligers gaan draaien en is daarom altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje mee te helpen. Op de website staan meerdere vacatures open voor onder andere reparateurs van apparaten, meubels en fietsen. Ook sponsoren en materialen zijn van harte welkom.

repair cafe

 

Reacties

article
2486
Repair Café Teylingen
Teylingen krijgt weer een Repair Café. Initiatiefnemer Stan van Gemert zal samen met een groep enthousiaste
https://teylingen.nieuws.nl/nieuws/2486/repair-cafe-teylingen/
2015-07-17T18:31:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/327/2015/07/trash-622419_1280.jpg
Repair Café
Nieuws, Sociaal