Nieuwe Giftshop voor Sassembourg

Foto: Bloemen-atelier Capri

Vorige week is weer een huurovereenkomst ondertekend voor Sassembourg. Dit keer met Bloemen-atelier ‘Capri’, die dit jaar haar 10 jarig bestaan viert, waarvan sinds twee jaar gevestigd op het Voorhavenkwartier in Sassenheim.

Sassembourg

‘Capri’ opent haar tweede vestiging naar verwachting eind augustus in het nieuwe Sassembourg. Le Petit ‘Capri’ wordt de naam voor de nieuwe Giftshop van circa 40m2. Naast bloemen en planten worden er ook kranten, tijdschriften, wenskaarten, cadeauartikelen, oud Hollandse lekkernijen en kaarsen verkocht. Met deze dienstverlening dragen ze bij aan de gewenste uitstraling van Sassembourg, een gezonde mix van zorg en wellness.

11270157_656502534450134_960066901_nToen wij hoorden van dit project werden we gelijk enthousiast. De kwaliteit van de zorgaanbieders, het prachtige complex en de ambitie dat Sassembourg de nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud binnen het centrum van Sassenheim gaat worden, sprak ons gelijk aan. Daarnaast zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. Wij zitten nooit stil en blijven ons ontwikkelen. De Giftshop wordt fris, modern en zeer eigentijds ingericht op de begane grond en past perfect bij het ontwerp van Sassembourg”, aldus Esther en Pieter.

Giftshop

Het bedrijf wordt gerund door eigenaren Pieter en Esther van Waardenburg. Bij de Giftshop kunnen mensen straks terecht voor bloemwerk voor verjaardagen, een jubileum, bloemen voor een bruiloft of rouwarrangementen. Van ingetogen tot uitbundig en voor elk budget. Daarnaast is ‘Capri’ ook Fleurop dealer, waardoor ze overal ter wereld een bloemengroet kunnen verzenden. Al met al een goede aanvulling voor het nieuwe Sassembourg.

 

 

Cookieinstellingen