Nieuwe directeur Voor ieder 1

Foto: PR

Op 1 februari neemt Karen Moes de taken van directeur/bestuurder Marion Goedhart over. Marion gaat genieten van een welverdiend pensioen.

“Na 44 jaar hard werken is het voor mij tijd voor een andere levensfase en voor de organisatie tijd voor vers bloed en nieuw elan.” aldus Marion Goedhart.

Karen Moes was de afgelopen 23 jaar werkzaam bij 3 woningcorporaties. Momenteel werkt ze als manager Wonen bij Rijnhart Wonen, een corporatie in Holland Rijnland met 4.600 woningen in Zoeterwoude, Leiderdorp en Voorschoten. Karen: “Ik kijk er erg naar uit om me samen met de medewerkers in te zetten voor passende, samenhangende en tijdige zorg, ondersteuning of advies aan alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk die dit nodig hebben. En om verder te bouwen aan een stabiele, toekomstbestendige organisatie.”

Marion: “Ik kijk zelf met heel veel plezier terug op mijn tijd bij Voor ieder 1. De visie van de gemeenten om te komen tot een samenwerking aan de voorkant in het sociale domein, samen met de Intergemeentelijke Sociale dienst (ISD), de lokale welzijnsorganisaties en Provalu, zorgt ervoor dat we met elkaar binnen het sociale domein onze inzet kunnen versterken en afstemmen en te zorgen voor integrale hulp en ondersteuning. Er staat na anderhalf jaar een organisatie die klaar is voor verdere versterking en vernieuwing, samen met de partners om ons heen. Het was voor mij een voorrecht Voor ieder 1 als organisatie goed in de steigers te mogen zetten en ik dank iedereen om mij heen voor alle inzet en samenwerking in deze. Ik zal die samenwerking en het contact zeker missen!”

Voor ieder 1 biedt zorg en ondersteuning voor alle inwoners van Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Ieder(e) dorp(-skern) heeft een locatie zodat er altijd een in de buurt is. “Of je nu jong bent of al wat ouder, je kunt bij ons terecht. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.” Kijk voor meer informatie op www.voorieder1.nl

Reacties

Cookieinstellingen