Teylinger Prijs 2022: nomineer een vrijwilligersinitiatief!

Foto: PR

De gemeente Teylingen is erg blij met de inzet van vrijwilligers en inwoners in onze dorpen. Daarom wordt jaarlijks de Teylinger Prijs uitgereikt aan een vrijwilligersproject of bewonersinitiatief dat een waardevolle toevoeging aan onze samenleving biedt.

Vorig jaar ging Fietsmaatjes Teylingen er met de troffee vandoor. Wie wordt het dit jaar? 

Teylinger Prijs 2022

Door vrijwillige inzet wordt Teylingen mooier, gezelliger én groener. Dat verdient waardering. Dit jaar zal Welzijn Teylingen, namens de gemeente, wederom vrijwilligersactiviteiten- of projecten in het zonnetje zetten. Vind jij dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets van waarde heeft toegevoegd aan de buurt of bewoners? Laat het Welzijn Teylingen weten en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project voor de Teylinger Prijs 2022.

Nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project

Het kan van alles zijn: een project dat omziet naar anderen, verbinding maakt tussen jong en oud, dorpsbewoners op een creatieve manier helpt of een project dat nieuwe vrijwilligers in actie zet. Dit jaar zijn de criteria opnieuw: ‘Impact en Inspirerend’. Wees vooral niet bescheiden en nomineer een vrijwilligersactiviteit of project. Dat kunnen ook gebeurtenissen of projecten uit 2021 zijn. Iedereen kan nomineren. Je mag een eigen activiteit of project nomineren of dat van anderen, waar je zelf niet aan meewerkt maar waar je wel je waardering voor wilt uitspreken. Deel het met Teylingen en inspireer anderen. Dit jaar kun je nomineren tot uiterlijk 15 september. Meld een activiteit of project online aan via Vrijwillig Teylingen.

Sla de trom en nomineer!

Alle nominaties krijgen aandacht in de pers en op social media. De prijswinnaars worden uiteraard extra in het zonnetje gezet. Zo kunnen alle nominaties een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Begin oktober kies de jury de top 3 van alle nominaties uit. Dit doen ze op basis van de twee criteria: impact en inspirerend. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier neemt een jurylid contact op met de genomineerde organisatie of vrijwilligersgroep. In dat gesprek krijgt het vrijwilligersproject of -initiatief gelegenheid de jury enthousiast te maken. De jury kiest in overeenstemming de top drie die aan het eind van het jaar worden beloond met prijzen. De trofeewinnaar wordt beloond met € 1000,00, de 2e winnaar met € 500,00, en de 3e winnaar met € 250,00. Via een online-stemronde kunnen alle inwoners meestemmen voor de publieksprijs.

Kijk voor meer informatie op de website van Vrijwillig Teylingen

Reacties

Cookieinstellingen