Fietsmaatjes Teylingen in actie om vrijwilligers te werven

Zaterdag werden de bewoners van de drie dorpskernen in Teylingen getrakteerd op een vrijwilligers actie van de Stichting Fietsmaatjes Teylingen. Dit ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Stichting.

Voor de dorpskerk in Sassenheim, bij de Sint Bartholomeus kerk in Voorhout en op de Parkeerplaats bij de Koudenhoornbrug in Warmond werd flink uitgepakt met gezellig ingerichte tenten. Hier werden geïnteresseerden uitgenodigd voor een praatje, om mee te doen met het vraag- en antwoordspel bij het rad of plaats te nemen voor een look-en-feel op de duo fiets. Ook was het mogelijk een proefritje te maken op een van de vele duo fietsen die er stonden uitgestald. Dit laatste bleek voor velen toch makkelijker dan gedacht.

Het was niet alleen een gezellige dag met vele belangstellenden. De bus met kaartjes waarmee men mee kon dingen naar een leuke prijs, vulde zich gestaag. Met als derde prijs een bos bloemen, de tweede prijs koffie met wat lekkers bij Hemels in Sassenheim en de eerste prijs een lunchbon. Uiteindelijk was de bedoeling van de actie goed geslaagd; het onder de aandacht brengen van dit mooie vrijwilligerswerk bij gasten en het werven van nieuwe vrijwilligers.

Heb je deze actie gemist maar ben je wel geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Of ken je iemand die minder mobiel is en als gast graag zou willen gaan fietsen, neem dan gerust contact op met stichting Fietsmaatjes: [email protected] en neem een kijkje op de website fietsmaatjesteylingen.nl

Bekijk de foto’s door op ‘fotoserie’ te klikken in bovenstaande afbeelding. 

Cookieinstellingen