Lancering website TeylingenStemt.nl

Foto: Teylingenstemt.nl

Van 14 tot en met 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Teylingen. Deze week is de verkiezingswebsite van de gemeente Teylingen live gegaan. De website biedt een stemhulp, kennismaking met de lijsttrekkers en de verkiezingsagenda.

Het webadres is www.teylingenstemt.nl

Stemhulp

Om inwoners wegwijs te maken zijn aan de 9 partijen een aantal stellingen voorgelegd. In de Stemhulp zie je in één oogopslag waar de partijen in de gemeente voor staan en welke onderwerpen er spelen. De stellingen gaan over wonen, bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, gezondheid en participatie.

Kennismaken met de lijsttrekkers

Politiek draait niet alleen om ideeën, maar ook om de mensen. Wie zijn de lijsttrekkers? En wat motiveert ze om de politiek in te gaan? In korte video’s vertellen ze hun persoonlijke verhaal aan de kiezer.

Verkiezingsagenda

In de verkiezingsagenda staan alle activiteiten rondom de verkiezingen, zoals verkiezingsdebatten, een politieke pubquiz en de mogelijkheid om te speeddaten met de kandidaat-raadsleden.

Politieke pubquiz voor jongeren

Om jongeren op ludieke wijze te informeren over de verkiezingen organiseert de gemeente Teylingen samen met Luigi’s en de Quizmasters een pubquiz! Wie heeft de meeste politieke kennis? Wie is op de hoogte van wat er in de lokale politiek gebeurt? Voor de winnaars staan mooie prijzen klaar. Deelname is gratis. Groepjes mogen uit max. 5 personen bestaan. Opgeven kan tot donderdagavond 10 maart 20.00 uur via [email protected]. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Cookieinstellingen