Oplevering 26 sociale huurwoningen in Park Overteylingen

Foto: PR

Timpaan en Van Rhijn Bouw hebben 26 sociale huurwoningen opgeleverd aan Woonhave in de nieuwe wijk Park Overteylingen in Sassenheim. Woonhave start 18 januari met het uitreiken van de sleutels aan de huurders.

Alle woningen zijn reeds toegewezen en verhuurd. In het eerste kwartaal zullen er nog 20 woningen in het middenhuur segment worden opgeleverd. Woningbouwplan Park Overteylingen is een nieuwe, kleine en groene wijk in Sassenheim. De naam is ontleend aan het adellijke Slot Sassenheim. Tegenwoordig is dit een sprookjesachtige ruïne.

De nieuwe wijk, met in totaal 136 woningen en appartementen, is een mix van huur- en koopwoningen in een aansprekende klassieke bouwstijl. Daarmee is het een veelzijdige wijk, die in de woningbehoefte van Sassenheim voorziet. Het ontwerp is van de hand van KVDK architecten uit Noordwijk.

De huurwoningen zijn licht, comfortabel en duurzaam gebouwd. De woningen hebben op de begane grond een woonkamer met schuifpui, een luxe keuken en een tuin met een terras. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een mooie badkamer. De woningen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen op het dak.

Cookieinstellingen