WoordVriend: Speel online Scrabble met iemand uit jouw buurt!

Foto: pixabay

Ken je het bordspel Scrabble? Wordfeud is de online variant van dat woordspel. Een competitiespel vol plezier en uitdaging! In het project WoordVriend koppelt Welzijn Teylingen buurtbewoners aan elkaar om samen Wordfeud te spelen. Zo kom je met andere spelers uit de buurt in contact. Op een laagdrempelige en anonieme manier. Als WoordVriend-maatje kun je veilig nieuwe mensen ontmoeten in je eigen wijk. Vrijwilligers kunnen je bij het opstarten helpen.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is eenvoudig. Bekijk het instructiefilmpje hieronder, ook te zien via de website www.welzijnteylingen.nl. Het filmpje legt uit hoe je kunt meedoen en spelgenoten in de buurt kunt vinden. Ben je al bekend met het downloaden van apps in de Appstore of Playstore? Volg dan de onderstaande stappen.

Ben je al bekend met het downloaden van apps in de Appstore of Playstore? Volg dan de onderstaande stappen.

In vijf eenvoudige stappen start je het spel:

  1. Download gratis Wordfeud in Appstore of Playstore.
  2. Bedenk een spelersnaam met de vier cijfers van jouw postcode + voornaam. Bijvoorbeeld: 2171Victoria
  3. Meld jouw spelersnaam aan bij Welzijn Teylingen om mee te doen. Stuur je spelersnaam per e-mail naar [email protected]
  4. Van Welzijn Teylingen ontvang je de spelersnaam van iemand uit je eigen wijk. Zoek deze naam op in Wordfeud en nodig hem of haar uit voor een spel.
  5. Start het spel en zoek contact met elkaar via de chat!

Heb je daarna nog vragen over het installeren, WoordVriend-maatjes, het gebruik van de chat of wordfeud op de computer? Neem gerust contact op met Welzijn Teylingen, [email protected], of bel naar 0252 23 18 05.

Reacties

Cookieinstellingen