Nieuwe activiteiten in de Jojo!

Foto: De JoJo

In Ontmoetingswerkplaats De JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim zijn een aantal nieuwe activiteiten opgezet. Iedereen is welkom om mee te doen en alle activiteiten zijn gratis!

Textielworkshop met tweedehands textiel

Op de dinsdagmiddag kun je voortaan aanschuiven in de JoJo achter de naaimachine om zelf de mooiste creaties te leren maken met tweedehands textiel. Dit initiatief is ontstaan toen drie enthousiaste dames met tijdens de workshop ‘Hulp bij uw idee’ werden doorverwezen naar de JoJo. Zo gezegd zo gedaan, en inmiddels is er een nieuw naaiatelier opgezet waar plek is voor acht mensen om te werken met de naaimachine. Lijkt het je leuk om mee te doen? Je bent iedere week van harte welkom op de dinsdag van 13.30 uur tot 16.00 uur! Volg JoJo’s naaiatelier ook op Instagram

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk

Op de even weken is voortaan op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur het Inloopspreekuur vrijwilligerswerk van Welzijn Teylingen in de JoJo te vinden. Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen, heb je vragen of wil jouw organisatie meer met vrijwilligers werken? Dan kun je hier terecht. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Inloopspreekuur Bollenstreekhout

Wil je meer te weten komen over de kringloop van lokaal hout en bomen? Ted Wiegman van Bollenstreekhout is op de oneven weken op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig in de JoJo om je hier alles over te vertellen. Hij zit aan de nieuwe prachtige boomstamtafel, gemaakt van lokaal hout, in de Koffiecorner. Er zijn hier ook andere producten van Bollenstreekhout te bezichtigen.

Pannenkoeken op Burendag

Op zaterdag 25 september ben je van harte welkom in de JoJo om pannenkoeken te komen eten. Samen gaan we lekker bakken en smullen van 13.00 tot 16.00 uur. Kom je ook?

Workshop sieraden maken

Op woensdag 13 oktober is er een workshop sieraden maken in de Jojo. Samen ga je aan de slag om zelf mooie sieraden te maken. De workshop start om 13.00 uur, graag wel even aanmelden van te voren.

Andere activiteiten

Uiteraard kun je nog voor veel meer terecht in de JoJo, zoals gewoon oor de gezelligheid of om een bezoekje te brengen aan de Weggeefwinkel of iets te laten maken in het Repair CafĂ©. De JoJo is open op de dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Voor het aanmelden van de activiteiten kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 0651759792.

 

 

Reacties