Actie Bouckaert Slaapcomfort voor Adest Musica succesvol

Foto: Adest Musica

Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim werd van 15 juni tot en met 15 juli op bijzondere wijze financieel gesteund door Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort uit Noordwijkerhout. Van ieder bed dat in deze periode werd verkocht doneerden ze €100,00 aan Adest Musica. De opbrengst van deze actie zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe gala uniformen, die nodig aan vervanging toe zijn.

Bekendmaking opbrengst

Wat de uiteindelijke opbrengst geworden is maken Rob en Miriam en voorzitter Wim van Vliet bekend tijdens een optreden van de jeugd en de seniorband op 19 september in Park Rusthoff.

Afgelopen woensdag werd het bedrag aan voorzitter Wim van Vliet bekend gemaakt tijdens zijn bezoek aan Rob en Miriam Bouckaert in Noordwijkerhout. Zowel Rob en Miriam Bouckaert als voorzitter Wim van Vliet keken terug op deze bijzondere leuke actie en ondernemersechtpaar Bouckaert was blij met de leuke reacties die zij van hun klanten ontvingen op deze actie.

Voorzitter Van Vliet geeft aan “ontzettend blij te zijn met deze financiële ondersteuning. De nieuwe uniformen zijn hard nodig en alle extra inkomsten kunnen we goed gebruiken om tot de aanschaf van nieuwe uniformen over te kunnen gaan. In september als we kunnen optreden in Park Rusthoff zetten we Rob en Miriam in het zonnetje voor hun bijzondere geste naar onze vereniging. En dan maken we natuurlijk ook het bedrag bekend”.

Bijzondere ondernemers

Rob en Miriam Bouckaert zijn naast ondernemers ook zeer betrokken in de Bollenstreek. Zij hebben meerdere verenigingen en organisaties afgelopen jaren ondersteund via bijzondere acties. Door deze acties maken zij ook hun klanten enthousiast en laten hen kennis maken met verenigingen en organisaties in onze streek.
Zij hebben inmiddels samen al meer dan 50 jaar ervaring in de beddenbranche en kunnen zich daarom ook dé specialisten noemen op het gebied van slaapcomfort. Zij onderscheiden zich niet alleen door bijzondere maatschappelijke acties maar ook als ondernemers staan hun klanten centraal en is hun visie voor hun bedrijf heel duidelijk: “We willen dat al onze klanten goed slapen”. Dit leverde hun de 2e prijs op in de Sterkste Schakel Verkiezing 2021. De Sterkste Schakel is een prestigieuze prijs voor de meest klantgerichte onderneming in de regio Rijnland.

Reacties