Gastvrouwen- en heren gezocht voor de buurtkamers!

Foto: Welzijn Teylingen

Vorige week heeft Welzijn Teylingen het al mogen aankondigen dat de buurtkamers weer open zijn in alle dorpskernen. Het zijn gezellige locaties waar buurtbewoners samen komen. Soms alleen voor een kop koffie en ontmoeting en soms ook voor aansluitende activiteiten, zoals een spelletje of een wandelclub. De bezoekers bepalen met elkaar het programma. Zo is iedere Buurtkamer anders.

Gastvrouw- of heer worden

De Buurtkamer is een ontmoetingsplek en wordt begeleid door vrijwilligers van Welzijn Teylingen. De gastheren/vrouwen verzorgen de ontvangst en hebben oog en een luisterend oor voor de bezoekers. Buurtbewoners kunnen elkaar beter leren kennen en gezamenlijk activiteiten ondernemen. Daardoor ontstaat er onderlinge aandacht en begrip.

Als vrijwillige gastheer/vrouw werk je samen in een team, je doet het met elkaar. Door een groeiend aantal bezoekers zijn ze op verschillende locaties op zoek naar uitbreiding van deze teams. Interesse of meer weten? Neem contact op met [email protected], of bel naar 0252-231805.

Geopende buurtkamers

Sassenheim

  • Gildehof (vanaf 28 juni) – Westerstraat – maandag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Kerklaan (open) – Bibliotheek Kerklaan 42 – (tijdelijk) donderdag van 09.15 tot 11.00 uur
  • Sassembourg (open) – Jan van Brabantweg 59 – maandag en dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

Voorhout

  • Spelewey (open) – Breughelhof 8 – Maandag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur

Warmond

  • Trefpunt (open) – Herenweg 80 – dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

“Wil je graag eens langskomen bij één van de buurtkamers, of heb je vragen? Bel naar Welzijn Teylingen, 0252-231805. Dan kunnen we samen kijken…”

Reacties