Onderscheiding ‘Lid van Verdienste Adest Musica’ voor Sjaak van Dijk

Foto: Adest Musica

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd unaniem besloten om Sjaak van Dijk te eren met de benoeming tot ‘Lid van Verdienste Adest Musica’ voor de bijzondere wijze waarop hij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging.Grote staat van Dienst

Vanaf 2004 is Van Dijk actief binnen de verenging. In eerste instantie als lid van de Jeugdcommissie en vervolgens tot op heden als lid van de Seniorcommissie. Naast de genoemde commissies was Sjaak van Dijk begeleider van de Jeugdband. Ook was/is hij lid van het (jeugd- en kermis) barteam, de Uniformwerkgroep, ondersteunend bij het laad- en losteam, de bezorging van de Adest Inside en bij de op- en afbouw van evenementen.

In 2010 werd aan Sjaak de Adest Pluim uitgereikt en ook is hij beloond met de prijs van de Vriendenloterij. Al bijna 20 jaar is Sjaak onlosmakelijk verbonden met de vereniging. Mede door de onvolprezen inzet van Sjaak is het voor de leden van Adest Musica mogelijk om hun muzikale hobby te blijven beoefenen.

Uitreiking, coronaproof maar zeker toch feestelijk

In verband met alle corona-maatregelen kon de uitreiking niet tijdens de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Voorzitter Wim van Vliet heeft op een bijzondere plek, tijdens de repetitie van de Show en Drumband op een buitenterrein in Sassenheim de oorkonde overhandigd aan een zichtbaar blije Sjaak van Dijk.

Reacties