CDA Teylingen zoekt input voor verkiezingsprogramma

Foto: Pixabay

Het CDA is dé partij van de samenleving. Niet de overheid, niet de markt, maar de samenleving staat centraal. Het CDA Teylingen is als lokale partij sterk geworteld in de samenleving van Warmond, Sassenheim en Voorhout.

Inwoners, lokale ondernemers, zorgverleners en diverse organisaties zoals verenigingen, sportclubs, scholen en kerken, leveren allemaal een eigen unieke bijdrage aan onze lokale samenleving.

“Vanuit het CDA Teylingen willen we graag horen welke onderwerpen er bij u, jou of jullie leven als input voor ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Het CDA maakt zich sterk om goede voorstellen ook daadwerkelijk te realiseren.” (CDA Teylingen)

Heb je ideeën, suggesties of wensen?

“Laat ons weten welke ideeën en wensen bij u, jou, jullie leven voor onze gemeente Teylingen. Daar kunnen we dan voortvarend mee aan de slag.
Alle voorstellen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, welzijn, economie, duurzaamheid, wonen, zorg, sportvoorzieningen en cultuur zijn welkom. Zo maken we van Teylingen een fijne gemeente waar iedereen zich nog beter thuis kan voelen.”

Hoe kun je dat laten weten?

“Heel gemakkelijk, je kunt je reactie sturen naar het e-mailadres [email protected] Doet u, doe jij of doen jullie mee? We horen graag van iedereen! Mocht je liever een (digitaal) gesprek willen met een afvaardiging van de programmacommissie, dan kun je dit aangegeven via bovenstaand emailadres.”

Reacties