Jeugd op de skeelers – het voorjaar komt eraan!

Foto: WIJC

Op maandag 1 maart start de Warmondse IJs- en Skeelerclub weer met skeelertrainingen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op de skeelerbaan in de Veerpolder in Warmond.

Afgelopen jaar hebben velen, met inachtneming van alle corona-maatregelen, toch gebruik kunnen maken van de skeelerbaan in Warmond. Heel veel jeugdleden en beginners kwamen naar de lessen en het beginnersplein is door vele kinderen goed gebruikt.

De onderhoudsploeg heeft al geveegd en de skeelerbaan is klaar voor het nieuwe seizoen. Dus, hebben jullie genoten van het natuurijs? Op schaatsen gestaan en gevoeld hoe heerlijk het glijden kan zijn. Om dat gevoel vast te houden, om je balans en techniek te verbeteren, om gewoon buiten lekker bezig te zijn, is skeeleren een geweldige sport.

Ben je nog geen lid van de WIJC maar wil je graag eens ervaren hoe het skeeleren en de trainingen zijn? Je kunt drie gratis proeflessen volgen en skeelers én beschermingsmateriaal kun je lenen. Schrijf je in via de website www.wijc.nl of stuur een mail naar [email protected] In verband met de corona regels is publiek op de skeelerbaan niet toegestaan. Op de website kun je het protocol lezen.

Reacties