Stem voor de winnaar van de Teylinger Trofee 2020

Foto: Welzijn Teylingen

Vanaf vandaag kun je meestemmen over wie de Teylinger Trofee 2020 in de wacht mag slepen. Via een online poll kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op Stichting KookKracht of Stichting Paraplu Voorhout.

Eind oktober maakte de jury bekend wie de winnaars zijn van de Teylinger Prijs. De jury was onder de indruk van KookKracht en Paraplu Voorhout, twee inspirerende en enthousiaste vrijwilligersorganisaties. Zij kregen allebei een cheque van € 250. Deze twee organisaties dingen nu samen naar de jaarprijs: de Teylinger Trofee 2020. De gemeente Teylingen reikt elk jaar de Teylinger Trofee uit aan een vrijwilligersorganisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de lokale gemeenschap.

Lees ook: KookKracht en de Paraplu winnaars Teylinger Prijs 2020

Stemmen

De inwoners van de gemeente Teylingen mogen zich nu uitspreken over hun favoriete organisatie. Via een online poll kun je stemmen op KookKracht of Paraplu Voorhout; wie wordt de winnaar van de Teylinger Trofee? De stemming loopt tot 22 november 23.30 uur. In december wordt de Trofee uitgereikt door wethouder Arno van Kempen. De Trofee is een beeldje van kunstenares Corry Ammerlaan, genaamd Inspiration, dat samenwerking, verbinding en betrokkenheid uitbeeldt. Daarnaast krijgt de winnaar een cheque van € 1000.

Paraplu Voorhout

Paraplu Voorhout is een winkel die wordt gerund door ruim veertig vrijwilligers. Zij verkopen allerlei aansprekende producten van lokale organisaties en bedrijven. Ook tweedehands spullen behoren tot het assortiment. Een belangrijk onderdeel van de winkel is de gezellige koffietafel, waar klanten, bezoekers en vrijwilligers elkaar treffen.

Kookkracht

KookKracht ondersteunt Syrische vrouwen bij hun integratie in Teylingen. Dat gebeurt op een bijzondere manier, de vrouwen verzorgen via KookKracht catering op locaties. Ze krijgen bovendien een interne opleiding die hen helpt door te stromen naar regulier werk.

Stemmen kan via www.welzijnteylingen.nl. Alle Teylingers mogen meedoen. Van iedereen die stemt telt alleen de eerste stem. De jury laat de resultaten van de stemming zwaar meewegen in haar eindoordeel. Welzijn Teylingen ziet erop toe dat de stemming eerlijk verloopt.

Reacties