Zomerpakketten met veel zorg samengesteld en uitgedeeld!

Foto: Yvonne Saase

In dit bijzondere jaar was de vraag naar de Zomerpakketten erg groot. Present Bollenstreek heeft dit jaar dan ook een recordaantal van 164 aanvragen van gezinnen mogen ontvangen.

Dankzij veel aandacht voor de actie, hebben ze ook een recordaantal aanmeldingen binnengekregen van mensen die een Zomerpakket voor een gezin wilden samenstellen. Omdat er zoveel mensen waren die voor een ander de zomer extra zonnig wilden maken, betekende dat ook dat ze aan alle aanvragen gehoor konden geven.

“Overweldigd zijn we. Verrast ook door stichtingen, bedrijven en particulieren die artikelen en diensten wilden doneren.” (Present Bollenstreek)

Dankzij alle gevers hebben ze met elkaar 525 blije gezichten kunnen realiseren! Een absoluut record en een ongelofelijk aantal. “Aan alle gevers: van harte bedankt! Zonder jullie was dit nooit werkelijkheid geworden. Dat extra steuntje in de rug en die nét wat zonnigere zomer in deze tijd hebben jullie voor al die gezinnen weten waar te maken. We zijn er stil van. Nogmaals, ontzettend bedankt en we wensen iedereen een heerlijke zomer!” (Present Bollenstreek)

Reacties