Weer lezen met koffie of thee in de Bieb

Foto: pixabay

Vanaf maandag 6 juli is het bij alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek weer mogelijk om een krant of tijdschrift te komen lezen met een kopje koffie of thee.

Sinds 11 mei is de bibliotheek weer open. Tot nu toe was het alleen mogelijk om boeken te lenen en in te leveren. Gebruik van computers en even iets printen of scannen was sinds vorige week al mogelijk. Door verruiming van de coronamaatregelen kunnen ze vanaf maandag de volledige dienstverlening weer aan gaan bieden. Dit betekent dat de leestafels opengaan. Er kan weer koffie en thee worden gehaald uit de automaten en ze hebben coronaproof-tafels ingericht waar je aan de slag kunt voor studie of werk.

Gratis kopje koffie of thee!

Om dit te vieren nodigt de Bibliotheek Bollenstreek iedereen uit aan de leestafel op vrijdag 10 juli voor een gratis kop koffie of thee! Uiteraard gelden nog steeds de hygiƫne- en afstandsregels die vanuit het RIVM worden gegeven. Bezoekers van de bibliotheek vragen wij om zich te houden aan deze regels zodat iedereen veilig een bezoek kan brengen aan de bibliotheek.

Meer informatie is te vinden op onze website www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Reacties