Adest Musica benut stilte om nieuwe website te lanceren

Foto: Adest Musica

Donderdagavond 28 mei is de vernieuwde website van Adest Musica online gegaan. Vernieuwing van de website was noodzakelijk omdat de oude website niet goed via een mobiele telefoon of Ipad te gebruiken was. Daarnaast was het systeem verouderd en niet meer makkelijk te updaten naar de huidige eisen die aan een website worden gesteld door gebruikers.

Gebruikersvriendelijk

Uitgangspunt bij deze website was dat deze vooral gebruikersvriendelijker¬† moest worden, zowel voor de leden als de externe bezoekers van de website. Ook is de website ‘aan de achterkant’ eenvoudig te updaten door de leden van de redactieraad. Naast de vernieuwing aan de externe kant van de website, wordt de komende weken ook voor de leden een intern netwerk ge√Įnstalleerd. Via een inlogcode kunnen leden straks alle informatie over de vereniging opzoeken. Formulieren, nieuwsbrieven, achtergrondinformatie, dit alles zal straks voor alle leden makkelijk in ‘Mijn Adest’ te vinden zijn.

Door leden

De vernieuwde website is volledig in eigen beheer door een groep enthousiaste Adest leden ontworpen. Ook de redactieraad bestaat uit eigen leden. Met deze vernieuwde website hoopt Adest Musica zeker weer voor een aantal jaren vooruit te kunnen.

Bekijk hier de nieuwe site: www.adestmusica.nl

Reacties