Help Adest door een biertje te kopen

Foto: Adest Musica

Door de Corona maatregelen zijn ook de activiteiten binnen Adest Musica op een laag pitje gezet. Ze kunnen al maanden niet repeteren en geen optredens verzorgen. Muziekliefhebbers zullen ook de komende tijd de muziek van Adest moeten missen in de straten van Sassenheim en ver daarbuiten.

Trakteer jezelf op een ADEST biertje

Vrijdag 15 mei is Adest Musica gestart met de verkoop van uniek ‘ADEST bier’. “Om ons in deze moeilijke tijd te steunen en geregeld aan Adest te denken is er, in samenwerking met brouwerij Klein Duimpje, een uniek ADEST bier gebotteld! Proost je ook mee?”

“Zo help je Adest de zomer door én denk je tijdens het genieten aan onze mooie vereniging. Dat klinkt als muziek in de oren!”

Uniek en eenmalig gebrouwen

Adest Musica en Klein Duimpje, een gouden combinatie! De receptuur is ontwikkeld door topbrouwerij Klein Duimpje in Hillegom. De samenwerking heeft geresulteerd in een kruidige tripel, met een klein zoetje in de mond en een hoppige / kruidige afdronk. Het bier wordt slechts eenmalig en in beperkte oplage van slechts 1000 flessen gebotteld. Een fles ADEST bier bevat 0,75 liter en een alcoholpercentage van 8%.

Het ADEST bier kan vanaf heden besteld worden op adestmusica.nl/bier

Reacties