Doneer bloemen voor de speciale moederdagactie #steundekweker

Foto: Have Fun Events

Have Fun Events heeft een speciale actie op touw gezet om moeders die het extra zwaar hebben te verrassen deze moederdag.

Via een inzamelingsactie halen ze donaties op zoveel mogelijk moeders in het zonnetje te kunnen zetten aanstaande zondag. Het gaat om oudere moeders die geïsoleerd in een verzorgingstehuis verblijven, ouders van ernstig zieke kinderen die in een Ronald McDonalds huis verblijven en beperkt bij hun doodzieke kind mogen komen en moeders die in het ziekenhuis liggen en geen bezoek mogen ontvangen. En uiteraard krijgen hun verzorgers, die zich ook dubbel inzetten, ook een bloemetje!

Have Fun Events heeft acht weken geleden de actie #steundekweker opgezet om ervoor te zorgen dat de bloemen niet worden vernietigd. Dat de bloemen een goede bestemming krijgen en de kweker zijn verlies kan beperken. Met deze moederdagactie steun je dus zowel de kweker, als de moeders die het extra goed kunnen gebruiken.

Aanstaande zondag gaan we met jouw en onze steun nog zoveel mogelijk mensen in het ‘bloemetje zetten’. Doneer een bedrag, groot of klein, zodat we deze mensen een lichtpuntje in hun leven kunnen geven! (Rik Kenti, Have Fun Events)

Doneren kan via deze link: www.geef.nl/nl/actie/doneerbloemen/donateurs

Reacties