Maak je eigen bloemencorsowagen

Foto: Bloemencorso Bollenstreek

Vier zaterdag 25 april toch een beetje corso door de vlag uit te hangen en je eigengemaakte bloemencorsowagen voor het raam te zetten.

Knutselpakketten en een bosje tulpen worden hiervoor gratis beschikbaar gesteld. Deze zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij verschillende distributiepunten in de Bollenstreek, waarbij rekening wordt gehouden met de 1,5 meter samenleving.

Vanwege coronamaatregelen rijdt het Bloemencorso Bollenstreek zaterdag dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, toch wordt het nog een beetje ‘corso’ in de streek vanwege de kleurrijke actie ‘Maak je eigen bloemencorsowagen’ van Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek. In samenwerking met Teylingen Reclame is een bouwplaat ontworpen waarmee kinderen een mooie corsovrachtwagen kunnen maken. Door deze in elkaar te zetten en later met tulpen te versieren creëer je je eigen bloemencorsowagen.

Leuk detail is dat de knutselpakketten met bosjes tulpen door vrijwilligers van muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout worden samengesteld. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels. Vanaf vrijdag 24 april zijn de knutselpakketten ‘Maak je eigen bloemencorsowagen’ gratis af te halen bij verschillende distributiepunten in de meeste corsodorpen. De adressen hiervoor staan vanaf vrijdagmorgen vermeld op www.bloemencorso.info en social media. Doe allemaal mee! Zet al die mooie bloemencorsowagens zaterdag voor de ramen, hang de vlag uit en maak een beetje corso!

Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek ondersteunt het Bloemencorso Bollenstreek jaarlijks met een financiële bijdrage en organiseert vriendenacties. Bij Stichting Vrienden Bloemencorso Bollenstreek zijn veel ondernemers en instellingen uit de Duin- en Bollenstreek en Kennemerland aangesloten die Bloemencorso Bollenstreek een warm hart toedragen.

Reacties