Inwoner van Sassenheim wint 10.000 euro!

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een grote verrassing voor een inwoner van Sassenheim. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Andre (60) is compleet verrast en weet wat hij met het geld gaat doen: “Het was echt een verassing! Ik ga voorlopig het geld opzijzetten, je weet het niet in deze tijd. Daarna zien we het wel weer.”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis

Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij deze 10.000 euro cheque uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het Coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Reacties